dinsdag 28 februari 2012

Forestry Timber Export en Fetim gaan nauwe samenwerking aan

Amsterdam, 28 februari 2012 – Tijdens Domotex Hannover 2012, hebben Forestry Timber Export en Fetim een samenwerkingsovereenkomst getekend. Met ingang van april 2012 is Fetim de Europese voorraadhouder van de producten van Forestry Timber Export, welke zij aanbiedt onder het merk: TimberTop.



De Europese voorraad en bijbehorende logistieke diensten welke Fetim gaat verzorgen zullen bijdragen aan het stimuleren van de verkoop van de TimberTop producten door de bestaande Europese relaties.



Voor Fetim zijn de TimberTop producten een goede aanvulling op het bestaande portfolio, ingevuld met de merken Solidfloor en Calista. Fetim biedt met TimberTop een nog breder productaanbod.



Zowel Forestry Timber Export als Fetim zijn zeer verheugd over de samenwerking en kijken uit naar de vruchtbare ontwikkeling van de samenwerking, gebaseerd op elkaars expertise.



Forestry Timber Export

Forestry Timber Export, Kuala Lumpur, Malaysia , is een onderdeel van Samawood; een toonaangevende producent van massief en drielaags parket. Het productiebedrijf is één van ‘s werelds grootste productenten van drielaags parket.



Fetim Group

De Fetim Group, met haar hoofdkantoor in Amsterdam, is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in design, ontwikkeling, marketing en verkoop van onder meer vloeren voor de professionele markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten