vrijdag 7 juni 2013

Diplomatraject woonbranche nu extra aantrekkelijk

WoonWerk biedt het diplomatraject voor verkoopadviseurs in de woonbranche tot eind 2013 extra aantrekkelijk aan. Verkoopadviseurs in meubelen, slapen, raambekleding, zachte- en elastische vloeren en parket volgen al een opleidingstraject met afsluitend examen en branchediploma voor € 525,-. Werkgevers ontvangen voor starters die korter dan 3 jaar in dienst zijn onder bepaalde voorwaarden na afloop ook nog een subsidie van  € 450,- retour.

De retail verandert in rap tempo. Dat vraagt van verkoopadviseurs en interieuradviseurs om een andere houding. Up-to-date productkennis en uitstekende verkoopvaardigheden die aansluiten bij hoe de consument van nu winkelt, zijn de basisvoorwaarden waar iedere verkoopadviseur aan moet voldoen. Daarom heeft WoonWerk extra geld vrijgemaakt zodat verkoopadviseurs deze opleiding nu tegen een uitzonderlijk laag tarief kunnen volgen en binnen één jaar een branche-erkend diploma op zak hebben.

Voorwaarden
Het diplomatraject wordt nu voor een bedrag van slechts € 525,- aangeboden voor verkoopadviseurs in de deelbranches meubelen, slapen, raambekleding, zachte- en elastische vloeren en parket. Werkgevers ontvangen daarnaast voor medewerkers korter dan 3 jaar in dienst - onder bepaalde voorwaarden - een bedrag van € 450,- aan subsidie retour.
Voor de opleidingen verkoopadviseur keukens en sanitair en voor interieuradviseur gelden andere voorwaarden.

Inhoud diplomatraject
Het diplomatraject, dat zowel geschikt is voor starters en ervaren verkoopadviseurs, bestaat uit de volgende onderdelen:

  • e-learning
  • verkooptraining via persoonlijke coaching op de werkplek
  • gratis toegang tot het Event Productkennis, georganiseerd door WoonWerk
  • branche-erkend examen met diploma

Ook is het mogelijk een diplomatraject in-company te volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten