maandag 4 november 2013

Vacaturesite Vacaturesinwonen.nl in nieuw jasje


In oktober 2013 is de vacaturesite Vacaturesinwonen.nl vernieuwd. De online gebruikerservaring voor werkgevers en werknemers is verbeterd. Op vacaturesinwonen.nl komt vraag en aanbod van vacatures in de woonbranche bij elkaar.

Vacaturesinwonen.nl is een onderdeel van www.werkeninwonen.nl, het informatieplein voor de woonbranche.
 
Het belangrijkste doel van Vacaturesinwonen.nl is het succesvol bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers in de woonbranche. Om dit nog beter te faciliteren besloot WoonWerk de vacaturesite in een nieuw jasje te steken. Het design, de gebruiksvriendelijkheid en de overzichtelijkheid van de vacaturesite is verbeterd.

Gebruikservaring is verbeterd
De inhoud en de functionaliteiten van de vacaturesite zijn niet wezenlijk veranderd: het gaat simpelweg om vacatures en cv’s. Wat wél is veranderd, is dat de nadruk nu ligt op essentiële functionaliteiten van de vacaturesite. De navigatie is eenvoudiger en er is minder ‘afleiding’ door een overvloed aan informatie. Het resultaat: meer structuur, duidelijkere knoppen, betere navigatie, meer overzicht en een aantrekkelijkere vormgeving.

Naast alle zichtbare aanpassingen zijn er ook een aantal functionaliteiten aangescherpt en toegevoegd die minder direct in het oog springen:


·           Uitbreiding van de vacature-zoekmachine: zoeken op plaats & straal;

·           Actuele vacatures: vacatures kunnen nu maximaal 60 dagen op de site staan;

·           Werknemers kunnen nu ook direct solliciteren ook al hebben ze nog geen kandidaatprofiel.

Bij een sollicitatie wordt nu automatisch een kandidaatprofiel aangemaakt.

·           De weergavelijst met vacatures is voor werkzoekenden overzichtelijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten