donderdag 2 juli 2015

Binnenkort vertrouwde Lecol-producten in nieuwe Wakol- of Loba-verpakking!


WAALWIJK –  Lecol streeft continu naar verbetering van haar producten en verpakkingen. Na diverse kwaliteitsverbeteringen en assortimentsuitbreidingen staat Lecol nu op het punt om de verpakkingen van de Lecol-lijmen, Lecol-lakken en Lecol-oliën te veranderen. De producten zullen voortaan onder het merk Wakol of Loba worden geleverd. Inmiddels zijn ze dan ook gestart met het plakken van stickers en labels op de vertrouwde Lecol-verpakkingen om de wijzigingen aan de gebruiker kenbaar te maken.

Veranderingen, maar geen kwaliteitsverschillen!
Concreet betekent dit dat alleen de verpakkingen en de productnamen wijzigen. Het product in deze nieuwe verpakkingen blijft namelijk wel exact hetzelfde. Er verandert dus helemaal niets aan de kwaliteit! Bijvoorbeeld Lecol Parketlijm MS290 heet dan voortaan Wakol Parketlijm MS230, maar in de vertrouwde lijmkwaliteit. En Lecol ProTech Primer heet dan Lobadur® WS Easy Prime, maar is nog steeds aanzetvrij. Vanaf 1 oktober introduceert Lecol deze nieuwe Wakol- en Loba-verpakkingen en -productnamen. Het kan echter wel zo zijn dat bepaalde artikelen al eerder uitlopen en dus al sneller in de nieuwe verpakking worden geleverd.
 
Artikelwijzer
Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, vindt u op de website van Lecol ook een handige tool, waarmee u heel snel kunt zien wat de nieuwe productnaam is geworden. Zo bent u er steeds zeker van dat u het juiste product bestelt of in gebruik heeft. Wilt u liever een geprinte versie, download dan de pdf. Ga voor zowel de tool als de pdf naar www.lecol.nl/artikelwijzer 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten