dinsdag 24 april 2012

Revolutionaire vloeren van Flexxfloors en luxe Cleanfloor laminaat bij Fetim Professional


Amsterdam, 24 april 2012 - Van 2 tot en met 4 april jl. vonden de Vakdagen Parket en Woninginrichter 2012 plaats. Fetim Professional presenteerde daar voor het eerst de unieke Flexxfloors collectie aan de professionele markt. Flexxfloors is een revolutionair, flexibel vloersysteem van kwalitatief hoogwaardige kunststof, welke verkrijgbaar zijn in tal van typen en uitvoeringen. Van mooie houtprintafwerkingen tot prachtige natuursteenmotieven en Portugese tegeldecoren. Er zijn drie systemen; Stick, Click en de innovatie Loose Lay. Hier zitten er kleine ‘druppeltjes’ aan de onderkant van elke strook Flexxfloors. Die houden de vloer perfect op zijn plaats en zorgen voor een uitstekende hechting aan de ondervloer. Daarnaast presenteerde Fetim acht nieuwe items in de Cleanfloor collectie. De nieuwe decoren zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn vanwege het gebruik van vier glansgraden. De decoren zijn ook nog eens extra breed: maar liefst 28,2 cm.

Revolutionaire vloeren van Flexxfloors
Flexxfloors is een revolutionair, flexibel vloersysteem van kwalitatief hoogwaardige kunststof. Er kan gekozen worden uit vijf fraaie collecties. Welke zijn onderverdeeld in drie systemen; Stick, Click en Loose Lay. De Basic, Premium Edition en Deluxe zijn de huidige drie zelfklevende vloeren. Deze vloeren zijn geschikt voor ruimtes die niet al te intensief gebruikt worden, zoals de zolder of kinderkamer. Helemaal nieuw is de Exclusive Edition klikvloer. Deze vloer is uitermate geschikt voor intensief belopen ruimtes en zelfs in winkels. en de Diamond Edition met het innovatieve Loose Lay legsysteem.Met Flexxfloors kan er moeiteloos gecombineerd worden. Leg de stroken in de lengte, over dwars of in een visgraatmotief. Er is keuze uit de mooie hout- en tegeldecors en uit verschillende afmetingen en vormen. Het systeem Stick is verkrijgbaar bij de bouwmarkten, de betere woninginrichters en bij de parketvakhandel. De systemen Click en Loose Lay zijn enkel verkrijgbaar bij de betere woninginrichters en bij de parketvakhandel.

Acht nieuwe luxe Cleanfloor decoren
Fetim Professional bracht daarnaast ook met acht nieuwe decoren in de Cleanfloor collectie. Deze decoren hebben mooie volle kleuren en zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Het oppervlak bestaat namelijk uit 4 verschillende glansgraden. Verder zijn de panelen extra breed (28,2 cm) wat past in de huidige trends in laminaatvloeren. Vandaar dat deze serie decoren de naam Deluxe mee hebben gekregen. Op de gehele eigentijdse laminaat collectie zit maar liefst 20 jaar garantie.

Meer informatie is te vinden op: www.flexxfloors.com.


- EINDE PERSBERICHT –

Flexxfloors en Cleanfloor
Flexxfloors en Cleanfloor zijn producten van Fetim Professional, onderdeel van de Fetim Group. Deze internationale handelsonderneming is in meer dan 40 landen actief en dé vloerenspecialist in Europa. Het assortiment bestaat onder meer uit houten vloeren, parketvloeren, laminaatvloeren, vloerplinten, ondervloeren en accessoires. De complete collecties van Flexxfloors en Cleanfloor is verkrijgbaar bij de betere woninginrichters en bij de parketspecialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten