dinsdag 24 april 2012

Veel noviteiten bij Solidfloor™ tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter 2012

houten vloeren specialist Solidfloor ook innovatief met Point of Sale materiaal

Amsterdam, 24 april 2012 - Van 2 tot en met 4 april jl. vonden de Vakdagen Parket en Woninginrichter 2012 plaats. Solidfloor was daar aanwezig met een imposante stand. De stand was ingedeeld in de drie stijlgroepen; Klassiek, Sfeervol en Modern. Daarnaast werd ook de stijlvolle Piet Boon® flooring by Solidfloor™ collectie gepresenteerd geheel in de Piet Boon stijl.

Opzienbarende decoren in opvallende presentaties
Wat meteen opviel waren de presentaties van de nieuwste decoren van Solidfloor uit de drie stijlgroepen die elk in het midden van de ruimte waren geplaatst. Voor de klassieke stijlgroep waren dat de new Tapis vloeren uit de new Classics collectie. Vier vloeren met een patroon wat doet denken aan het klassieke molenwiekpatroon. De decoren waren levensgroot (60 x 180 cm) gepresenteerd. In de sfeervolle stijlgroep werden misschien wel de meest opzienbarende vloeren gepresenteerd. Deze zogeheten robuuste Ax-wood vloeren zijn handgekliefd, wat de kracht toont van hout toont in zijn meest pure vorm. Deze vloeren, welke onder zijn gebracht in de Vintage collectie, brengen een stoer gevoel met zich mee. Hiermee haalt men een stuk natuur in een pure vorm in huis. De nieuwste vloeren in de moderne stijlroep vallen onder de Lifestyle collectie. De vijf decoren zijn allen voorzien van het FSC certificaat. De vloeren hebben trendy aardse en vergrijsde kleuren, welke perfect aansluiten aan de hedendaagse woontrends. De Piet Boon collectie werd geheel in de Piet Boon gepresenteerd met Piet Boon meubels en design accessoires. De decoren hebben een tijdloos karakter, wat terug te zien is in de robuuste vierkante roef en kleurenpalet.

Solidfloor kwam daarnaast ook met nieuwe Point of Sale materiaal. Waaronder een mooi ondervloeroverzicht in een drieluik op A4 formaat met daarop echte stalen van alle ondervloeren uit et assortiment, met daarbij een handig overzicht van welke ondervloer past bij welke ondergrond en vloer. En wat te denken van de virtuele winkelpresentatie op een usb stick. Met deze software kan het complete Solidfloor assortiment getoond worden op bijvoorbeeld ene laptop of touch screen. Naast de keuze uit de drie stijlgroepen; Klassiek, Sfeervol en Modern, is er ook de optie om op technische specificaties en bewerkingen een vloer op te zoeken. Een must have voor elke verkoper en bovendien een ideale tool voor in de showroom.

Solidfloor
Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten. Een actief uitgebreid partnernetwerk verkoopt Solidfloor in meer dan 30 Europese landen. Meer informatie is te vinden op: www.solidfloor.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten