vrijdag 11 mei 2012

VPL hout je op de hoogte

VPL gaat digitaal en dus met haar tijd mee. www.vplparket.nl

VPL maakt haar uitvoerend orgaan fit voor de toekomst. Ondanks de tegenvallende resultaten in de parketsector gaat DE vereniging in de parketbranche gewoon verder met ontwikkelen van nieuwe service-instrumenten voor haar leden en potentiële leden.

VPL hout je op de hoogte

VPL hout u op de hoogte is een nieuwssite voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in nieuws over de parketsector. Het is een nieuwssite die persberichten en bestaand nieuws verzameld en rubriceert. Let wel VPL gaat niet zelf nieuws schrijven of herformuleren. Er worden ook geen opiniërende stukken geschreven of interviews opgemaakt. Journalistiek is een vak en dat laten we ook zo.

VPL biedt u met “hout je op de hoogte” een aanvullend element zodat op de website van VPL, www.vplparket.nl echt alles te vinden over wetenswaardigheden in de parketsector.

Neem een kijkje op www.vplparket.nl/houtjeopdehoogte.

Leden kunnen inloggen op www.mijnvplwerkvloer.nl of via www.vplparket.nl naar de site toegaan.

Wat is er nog meer?

Website

De VPL website. Een zeer informatieve website waar leden VPL, stakeholders en consumenten hun kennis over parketvloeren halen. De website is helemaal up-to-date. Duidelijke kaders waar iedere doelgroep zijn of haar informatie kan vinden.
 
Blog

Alle leden en stakeholders kunnen de VPL blog opnemen in hun perslijst. De blog wordt zeer goed gelezen en is een voorloper van de VPL nieuwssite.

Twitter

Inmiddels twittert u ook. VPL was er als de kippen bij en heeft al een jaar een twitteraccount. Door de al opgebouwde ervaring weet VPL precies wat nieuwswaarde heeft en wat niet. De volgers zijn dan ook erg tevreden met deze twitterservice.

YouTube

VPL heeft een eigen YouTube-kanaal gemaakt. In de toekomst worden hier filmpjes op geplaatst.

Overig

VPL is ook te vinden op Hyves, Facebook, LinkedIn, YouTube en Twitter.

1 opmerking:

  1. hi
    Zeer geweldige blog! Ik heb geprobeerd je goede tips en het is zeer effectief voor mij. Ik hoop dat je kunt plaatsen meer veel informatie over dit onderwerp. Bedankt voor het delen!
    Lecol

    BeantwoordenVerwijderen