dinsdag 29 mei 2012

Lecol heeft er weer 2 unieke producten bij

WAALWIJK – Lecol blijft innoveren! Binnen het assortiment MS-lijmen beschikt Lecol nu ook over een stootvaste parketlijm zonder weekmakers die naadvorming en schoteling tot een minimum beperken. Naast deze nieuwe MS-lijm heeft Lecol ook een oplossing voor het eenvoudig wegwerken van grote gaten in houten vloeren en parket: Lecol Thermokit noestenvuller.


Eerste STOOTVASTE MS-polymeerlijm – zonder weekmakers!
Tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter in Gorinchem afgelopen april heeft Lecol hem al gelanceerd en ook gedemonstreerd: de nieuwe Lecol MS 220. Verkoopleider Lecol en Maiburg Lijmen Pieter Pruyn: “Dit is een stootvaste 1K parketlijm geschikt voor alle soorten genormeerd parket, alle maten en houtsoorten en dus universeel toepasbaar. Bovendien bevat deze lijm geen weekmakers. Hoe meer weekmakers, hoe flexibeler de lijm en vandaar dus de stootvastheid van de Lecol MS220. Ook vindt er door de afwezigheid van weekmakers geen reactie plaats met de afwerkingslaag. En heeft het ook nog eens alle voordelen van een MS-lijm, dus de perfecte parketlijm voor de parketteur!”


Lecol Thermokit noestenvuller: eenvoudig wegwerken van grote gaten!
Heeft u problemen met het herstellen van beschadigingen in hout, zoals noesten en diepe krassen? Dan heeft Lecol voor u de oplossing! Het product waarmee u deze beschadigingen kunt wegwerken is de Lecol Thermokit noestenvuller. Het product is gemaakt op basis van polyamide en is speciaal ontwikkeld voor het vullen van hout. “De voordelen? Binnen enkele seconden droog, waterproof, geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis, oplosmiddelvrij en ook geschikt voor hoeken en grotere gaten”, aldus Pieter Pruyn.


Kijk voor meer informatie op www.lecol.nl voor een volledige beschrijving van de 2 nieuwe Lecol-producten.1 opmerking:

  1. Hii
    Zeer geweldige blog! Ik heb geprobeerd je goede tips en het is zeer effectief voor mij. Ik hoop dat je kunt plaatsen meer veel informatie over dit onderwerp. Bedankt voor het delen!
    Lecol

    BeantwoordenVerwijderen