maandag 14 mei 2012

Kenniscentrum SH&M verfrist website Shm.nl

Op het bestaande adres Shm.nl is nu een vernieuwde website te vinden. Naast verfrissing van de opmaak is vooral aandacht besteed aan gebruiksgemak voor de bezoeker. Bovendien is meer beroepsspecifieke informatie toegevoegd.

De site heeft nu twee hoofdingangen: voor Bedrijfsleven en voor Onderwijs. Binnen de rubriek Bedrijfsleven is tevens een Praktijkopleiderscentrum ingericht. Hier vinden de ruim 4.000 praktijkopleiders informatie voor hun bijzondere functie bij de leerbedrijven, zoals bijeenkomsten in de regio, trainingen en praktische tips bij het begeleiden van hun leerlingen. De informatie in het centrum is groeiende en breidt uit op basis van wensen van de praktijkopleiders.

Het Docentencentrum onder de rubriek Onderwijs is ingericht voor docenten die mbo-leerlingen opleiden in een hout- of meubelberoep en voor vmbo-docenten. Bij de rubriek Loopbaan in beeld vinden werkgevers en ervaren medewerkers onderwerpen als het ervaringscertificaat (EVC) en loopbaanadvies. En in het nieuwsoverzicht is de mogelijkheid (via RSS-feed) om het laatste nieuws van Kenniscentrum SH&M gemakkelijk in de gaten te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten