zaterdag 13 april 2013

Solidfloor™, Flexxfloors® en Haceka ook dit seizoen te zien bij RTL Woonmagazine


Amsterdam 9 april 2013 - Ook dit jaar zijn de merken Solidfloor™, Flexxfloors® en Haceka weer partners van het populaire woonprogramma RTL Woonmagazine. De uitzendingen starten op 13 april, iedere zaterdag om 18:55 bij RTL4. De presentatie is weer in handen van Nicolette van Dam. Topontwerper Piet Boon laat samen met Karin Meyn, interieurarchitect Michiel de Zeeuw zien welke mogelijkheden er zijn om woongenot en stijl te combineren. Het centrale thema is dit jaar ook weer de metamorfose. Het RTL team laat woonwensen in vervulling gaan van mensen met weinig ruimte, geen gevoel voor inrichting of met een moeilijk in te richten huis. 

 Ook dit jaar neemt Piet de kijker weer mee naar bijzondere huizen. Met veel bezieling showt hij een aantal droomhuizen, wat voor prachtige plaatjes zorgt. De laatste ontwikkelingen op woongebied komen aan bod in het inspiratie item. Michiel en Nicolette laten allerlei woonnouveautés de revue passeren die de kijker een keur aan ideeën en inspiratie bezorgt.


Door het partnerschap van het programma verwachten de merken weer veel consumenten te inspireren bij de aanschaf van een nieuwe vloer uit de Solidfloor™ en Flexxfloors® collecties en uit de Haceka collecties voor de badkamer. Uitzending RTL 4: wekelijks, vanaf zaterdag 13 april om 18:55 uur. Website: www.RTLwoonmagazine.nl

3 opmerkingen:

 1. Hii
  Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keus. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u adviseren over de stijlen, kleuren types die het beste bij u passen. U kunt in onze showroom kennis komen maken met onze uitgebreide Solidfloor collectie. Wij zorgen ervoor dat u iets vinden dat geheel aansluit bij uw smaak en prima past bij uw gehele interieur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hii
  Bedankt voor het delen Krono.I vond dit bericht aan iedere informative.It zijn is ook zeer nuttig voor elk lichaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt Delen Deze Poste Vele die Behulpzaam zijn Op deze Informatie

  Solidfloor
  lamelparket

  BeantwoordenVerwijderen