dinsdag 28 mei 2013

Chris de Vries verlaat Lecol na 13 jaar

WAALWIJK – Lecol laat weten dat per 1 juni Chris de Vries het bedrijf gaat verlaten en zijn carrière zal gaan voortzetten bij Bruynzeel Vloeren in Roosendaal.

Product manager Pieter Pruyn: “Helaas moeten we Chris na 13 jaar trouwe dienst ‘afstaan’ aan een ander bedrijf. Hij heeft voor Lecol veel betekent, zeker op het gebied van techniek. Als voormalig parketteur heeft juist hij veel verstand van de praktijk. Bij Bruynzeel kan hij alle bij Lecol opgedane kennis combineren in zijn nieuwe functie, dus dit is een prima stap in zijn carrière. Hoe spijtig ik het ook vind voor ons.” Chris geeft zelf ook duidelijk aan dat hij al die jaren met veel plezier bij Lecol heeft gewerkt. Hoewel hij helemaal niet de intentie had om een carrièremove te maken, kon hij deze uitdaging niet laten gaan.

Vanwege het korte tijdsbestek is er nog geen vervanging voor hem gevonden. Alle lopende zaken worden opgevangen door de rest van de Lecol-medewerkers. Lecol wenst Chris veel succes met deze nieuwe uitdaging en Bruynzeel mag blij zijn met een dergelijke medewerker. Voor meer informatie bel / mail naar 0416-566 540 / verkoop@lecol.nl.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten