dinsdag 3 december 2013

Laat u verrassen door de vele noviteiten van Solidfloor™ tijdens Domotex 2014


Amsterdam, 3 december 2013 – Solidfloor™ zal in januari deelnemen aan Domotex 2014, in Hannover, Duitsland. In hal 9, stand D54 zal Solidfloor veel noviteiten laten zien. De stand is dit jaar wederom weer bijzonder en herkenbaar. En niet alleen de stand, ook de nieuwe producten zullen hoge ogen gooien.

 Solidfloor Vintage collectie
Er zijn drie prachtige vloeren aan de zeer succesvolle serie vloeren, Nebraska, Maine, Oregon en Vermont, toegevoegd. De nieuwe vloeren hebben dezelfde structuur en afwerking in drie nieuwe kleuren. Daarnaast introduceert Solidfloor twee vloeren met een zeer innovatieve oppervlakte structuur; een noviteit in de Europese parketmarkt!

Originals by Solidfloor™ in FSC

Een nieuwe collectie binnen het Solidfloor-concept is Originals by Solidfloor™. In deze collectie zit een serie van 10 vloeren welke zijn afgewerkt met een matlak en een klikverbinding. Plus 8 twee-laags artikelen in mooie krachtige kleuren. Al deze producten zijn voorzien van het FSC certificaat.

Solidfloor Catazine “Forever yours”

Dat Solidfloor niet alleen innovatief is met vloeren, blijkt uit het feit dat tijdens Domotex 2014 op geheel eigen en innovatieve wijze de Solidfloor producten worden gepresenteerd in een Catazine (een hybride van een catalogus en magazine). In het Catazine staan mooie artikelen die uiteraard alles te maken hebben met de passie voor hout, en uiteraard komen alle Solidfloor vloeren uitgebreid aan bod.

Het Solidfloor team nodigt iedereen uit voor een bezoek op de stand tijdens Domotex 2014, van 11 tot en met 14 januari 2014 op de Deutsche Messe in Hannover.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten