dinsdag 10 juni 2014

Cursus Probleemloos egaliseren en Q2 installeren


WAALWIJK - Goed egaliseren begint bij een goede voorbehandeling van de vloer. Daarvoor is kennis van de verschillende type ondervloeren en producten, maar zeer zeker ook vakmanschap nodig. Zonder een goede ondervloercontrole en een perfect ge√ęgaliseerde ondervloer is er ook geen perfect eindresultaat. Heeft u die kennis nog niet, volg dan de cursus Probleemloos egaliseren en Q2 installeren die in september zal worden gegeven en wordt een gecertificeerd egaliseerder.

Onder begeleiding van deskundigen van
 Lecol, Parketfabriek Lieverdink en het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs leert u tijdens deze cursus probleemloos egaliseren en hoe Q2 te installeren. Alle kneepjes van het egaliseren worden uitgelicht. Naast een stuk theorie over verschillende type ondervloeren, reinigen, primeren, egaliseren, productkennis wordt een groot deel van de dag ingevuld met praktijk.

Er wordt diep ingegaan op o.a. het vullen van (grote) gaten en dorpels, scheurreparaties, sleuven vullen bij vloerverwarming en schuren van tegels. Bezwaren en onzekerheden worden weggenomen en risico’s worden uitgesloten, zodat u als vakman aan het einde van de dag zonder problemen en met alle vertrouwen kunt egaliseren en zelf problemen kunt oplossen. Uw vaardigheden worden aanzienlijk uitgebreid en u bent tot slot een gecertificeerd egaliseerder! Waarom dergelijke werkzaamheden uitbesteden, als u het ook zelf kunt! De cursus zal op 8 september bij Lecol in Waalwijk worden gegeven en op 15 september Bij Parketfabriek Lieverdink in Doetinchem.
Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op www.lecol.nl/cursus

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten