maandag 27 juni 2011

Even voorstellen…


Waarschijnlijk kent u ons al. Wellicht komt u al jaren een aantal keer in de week koffie bij ons drinken terwijl uw bestelling wordt klaargezet. Of komt u minder vaak, voor producten die elders niet verkrijgbaar zijn. Maar misschien kent u ons niet. Als dat laatste het geval is, lees dan verder hoe onze vijf garanties ook voor u belangrijk kunnen zijn. Onze slogan is niet voor niets:
                                                                                   Natuurlijk bij de Eik !

Deskundig Advies
Bij Parketgroothandel De Eik wordt u geholpen door mensen uit het vak, onze vertegenwoordigers zijn uiteraard verkopers maar hebben óók jaren ‘op de vloer gezeten’. Ook onze binnendienst wordt ‘bemand’ door deskundige krachten, of uit eigen ervaring of door jarenlange ervaring. Heeft u een vraag? Een probleem? Advies nodig? Wij hebben het antwoord, en hebben we dat onverhoopt niet, dan zoeken we het voor u uit, intern of extern. Dezelfde dag nog.

Groot assortiment vloeren
Parketgroothandel De Eik begrijpt dat u graag een breed assortiment voert en dat u het liefste met zo min mogelijk leveranciers werkt. Daarom maken wij alles. Tapis 6 mm, Mozaik 8 mm, Bourgogne 9 mm, Planchetten 10 mm, Lamel 15 mm, Mulitplank 15/18/21 mm, Vloerplanken 20 mm, mass. stroken 22 mm en Hoogkant 23 mm. Met vellingkant, een micro vellingkant of zonder vellingkant. Eiken of Bamboe, van Afrormosia tot Zebrano, geen houtsoort is ons vreemd. Onbehandeld of kant en klaar. Een standaard maat of speciaal gemaakt. Wij leveren alles en vaak met een snelheid die u versteld laat staan. Naast houten vloeren verkopen wij ook laminaat, linoleum en kurk.

Grootse assortiment bijproducten
Wij kunnen naast de vloer ook alle bijmaterialen leveren die u nodig heeft, van aanslagijzers tot zelfklevende profielen. Van afzelia bourgogne tot een zweihaak. Van afplakband tot een zaagtafel. En van alle producten voeren wij álle toonaangevende merken. Want wij bepalen niet waar u mee werkt, dat bepaald u zelf. Als u een bus heeft, hebben wij de rest. En altijd op voorraad. 

6 Dagen per week open (ma-vrij: 07:00 – 19:00 zat. 07:00 -13:00)
Wij werken als u werkt, maar ook als u op vakantie bent (bouwvak) en voordat u begint en tot nadat u klaar bent. Want komt u iets tekort dan heeft u het nu nodig en niet morgen.

Uw belang is ons belang
Wij proberen uw leven makkelijker te maken door producten aan te bieden die zichzelf verkopen en u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Door een vloer al af te werken, een speciale maat voor u te maken, te zoeken naar een bepaald stuk gereedschap. Alles wat u nodig hebt. Want als het goed met u gaat, gaat het goed met ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten