dinsdag 29 november 2011

Solidfloor™ komt met 18 noviteiten tijdens Domotex 2012

Van 14 tot en met 17 januari 2012 in Hannover, Duitsland

Amsterdam 29 november 2011 – Ook in 2012 is Solidfloor vertegenwoordigd op Domotex 2012. Tijdens deze editie is Solidfloor te vinden in hal 9, standnummer E59. In deze hal vindt ook de eerste Wood Flooring Summit plaats, waar houten vloeren centraal staan. Solidfloor zal tijdens Domotex 2012 maar liefst 18 nieuwe producten in diverse collecties presenteren. Zo zijn er vier nieuwe items in de new Classics collectie, allen met een uniek klassiek patroon. De Vintage collectie wordt uitgebreid met negen nieuwe decoren, waaronder vijf handgekliefde vloeren die de kracht van hout tonen. In de collectie Lifestyle zijn vijf pure FSC vloeren opgenomen. Al deze vernieuwingen presenteert Solidfloor in een herkenbare stand met een indeling in woonstijlen.


Vier nieuwe stijlvolle items in de new Classics collectie
De new Classics collectie van Solidfloor is uitbreid met vier stijlvolle vloeren met een uniek ontworpen klassiek patroon. Dankzij de lichte borsteling hebben deze vier nieuwe items een volle diepe kleur. Een waardevolle aanwinst voor eindgebruikers die de stijl van weleer thuis terug willen zien in een nieuwe vloer. De vloeren hebben de passende namen Inverness, St. Andrews, Berkeley en Yale.Handgekliefde vloeren met een ruwe bolster in de Vintage collectie
Met zekerheid de meest vernieuwende vloeren die Solidfloor introduceert zijn de zogenaamde Ax-woods. Deze vijf handgekliefde vloeren tonen de kracht van hout in zijn meest pure vorm. Authentieker kan het bijna niet. Een schitterende vloer wanneer men van hout in zijn meest pure en authentieke vorm hou(d)t.

Maine, Oregon, Vermont en Nebraska zijn ook nieuw in de Vintage collectie. De items zijn alle handgeschraapt en fijnbezaagd, waardoor de Vintage eiken vloeren een karakteristiek en sfeervol uiterlijk hebben verkregen. Het kleurenpalet speelt in op de huidige kleurtrends van aardse kleuren. Zonder twijfel zullen deze vloeren zeer aanspreken bij mensen die houden van een authentiek vintage interieur.

Maine
Oregon
Vermont
Nebraska


Lifestyle aangevuld met vijf nieuwe FSC items

De Lifestyle collectie is uitgebreid met vijf mooie items met FSC certificaat met vergrijsde en aardse kleurtinten. Hiermee heeft Solidfloor een aanbod op de woontrend van pure en oorspronkelijke materialen en kleuren in het interieur. Niet voor niets hebben de decoren de passende namen: Shade, Fossile, Seed, Soil en Earth gekregen. Maatvoering: 10/3mm 15,8x122cm.Piet Boon® flooring by Solidfloor™ collectie
De unieke Piet Boon® flooring by Solidfloor™ collectie krijgt uiteraard ook een prominente plaats op de Solidfloor stand. Zes maanden na introductie zijn er wereldwijd 35 exclusieve verkooppunten. Het concept is ontwikkeld volgens de visie van Piet Boon® op het hedendaagse interieur. De collectie is functioneel, tijdloos en duurzaam. En dat is vooral terug te zien in de robuuste vierkante groef en het kleurenpalet, op basis van een speciaal ontwikkelde olie. Een echte Piet Boon® vloer is te herkennen aan een stempel van echtheid op de achterkant van iedere plank.Het Solidfloor team nodigt iedereen uit voor een stijlvol bezoek aan Domotex 2012, van zaterdag 14 tot en met dinsdag 17 januari 2012 op de Deutsche Messe in Hannover.Solidfloor
Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten. Een actief uitgebreid partnernetwerk verkoopt Solidfloor in meer dan 30 Europese landen.Meer informatie is te vinden op: www.solidfloor.com.


2 opmerkingen:

  1. Hii
    Solidfloor vloeren zijn geschikt voor zowat elke ruimte in het huis. Zowel in de woonkamer als slaapkamers zal het mooie en warme karakter van de vloer zich uiten. De Solidfloor collecties bestaan uiteraard uit betaalbare planken van zeer hoge kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het delen van deze informatie. Ik wil heel graag weten over hoe u het beste bedrijf van het te kiezen. Ik wil mijn onroerend goed te beveiligen, dat is waarom ik ben kiezen voor het beste bedrijf voor Solidfloor.
    handgeschraapte vloeren

    BeantwoordenVerwijderen