woensdag 21 maart 2012

Haal Nederlands meest toonaangevend designer Piet Boon in huis

in een handomdraai een houten design vloer in het eigen interieur met de online roomplanner

Amsterdam, 21 maart 2012 - Vanaf heden is de Piet Boon® flooring by Solidfloor™ roomplanner online. Daarmee is het mogelijk om de houten design vloeren van Nederlands toonaangevend designer Piet Boon in het eigen interieur te beleven. Vanuit de luie stoel kan met deze gebruiksvriendelijke roomplanner in een handomdraai, het eigen interieur ingericht worden met een vloer uit de Piet Boon® flooring by Solidfloor™ collectie. Deze ideale online tool helpt de consument bij het vinden van de perfecte Piet Boon® flooring by Solidfloor™ vloer. Want al vóór de aankoop, kan het effect van een houten design vloer in het eigen interieur beleefd worden.

Ga naar www.solidfloor.com/pietboon en upload een foto van de ruimte waar de nieuwe vloer moet komen via de roomplanner, Solidfloor zal deze foto bewerken. Wanneer de foto gereed is, wordt er een email of sms verstuurd. Alle mogelijke decoren uit de Piet Boon® flooring by Solidfloor collectie, kunnen dan virtueel in de foto geplaatst worden. Hierdoor wordt er real time een realistisch beeld verkregen van het uiteindelijke resultaat.

Welk design past beter in het interieur; een mooie stijlvolle strakke French Floor opgebouwd uit planken van drie wisselende breedtes in de stoere Chalk kleur. Of past een bijzondere visgraatpatroon opgebouwd uit lange en brede delen in zachte kleur Shell beter. Met de roomplanner wordt het al heel snel duidelijk. Er is keuze uit vijf verschillende dessins welke beschikbaar zijn in een mix van acht natuurlijke en aardse kleuren.

Voor degenen die niet kunnen wachten op de bewerkte foto van de eigen ruimte, er zijn foto’s van bestaande interieurs in de roomplanner geplaatst. De website is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar, en kruip in de huid van een echte designer.

Meer informatie is te vinden op: www.solidfloor.com/pietboon.



Solidfloor
Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten. Een actief uitgebreid partnernetwerk verkoopt Solidfloor in meer dan 30 Europese landen.



Meer informatie is te vinden op: www.solidfloor.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten