vrijdag 8 juni 2012

Lecol 2K Impregneerolie: voor een nog betere slijtvastheid en nu in 10 kleuren!


WAALWIJK – Lecol introduceert de Lecol 2K Impregneerolie. Deze extreem slijtvaste impregneerolie waarbij de natuurlijke kleur en structuur van het hout wordt geaccentueerd is geschikt voor alle houtsoorten. Bovendien is de olie leverbaar in 10 verschillende kleuren.
Extreem goede slijtvastheid!
Speciaal voor situaties waarin de vloer direct vol belast wordt heeft Lecol een 100% oplosmiddelvrije 2K Impregneerolie ontwikkeld. Door zijn zeer snelle doorharding bouwt de vloer snel zijn vocht- en vuilbestendigheid op. Door de 2K beschikt de lak over een extreem goede slijtvastheid. De 2K impregneerolie is geschikt voor alle houtsoorten. De natuurlijke kleur en structuur van het hout worden geaccentueerd.
Verkrijgbaar in 10 kleuren!
Naast de transparante versie is de olie leverbaar in de volgende 10 kleuren: bilinga, gerookt eiken, jatoba, kambala, kalkgrijs, mahonie, sucupira, wengé, wit en zwart. Kortom, een complete set aan kleuren.


Kijk voor meer informatie op www.lecol.nl voor een volledige beschrijving van de Lecol 2K Impregneerolie en voor het aanvragen van een gratis luxe set kleurmonsters.


1 opmerking:

  1. hi
    Zeer geweldige blog! Ik heb geprobeerd je goede tips en het is zeer effectief voor mij. Ik hoop dat je kunt plaatsen meer veel informatie over dit onderwerp. Bedankt voor het delen!
    Lecol

    BeantwoordenVerwijderen