donderdag 19 juli 2012

Professioneel reinigen houten vloeren

Parketvloeren met diepingesleten vuil nu eenvoudiger en sneller schoonmaken!

Bona Benelux BV heeft haar assortiment uitgebreid met het Bona Deep Clean System: met de krachtige schrobmachine Bona Power Scrubber en Bona Deep Clean Solution kunt u een mooie, schonere vloer opleveren.

Bona Power Scrubber is een compacte schrobmachine voor een diepe reiniging van gelakte en geoliede houten vloeren. De machine is krachtig en makkelijk te manoevreren en het heeft speciale in tegengestelde richting draaiende borstels voor alle soorten parket. De Bona Power Scrubber heeft 1 tank voor het reinigingsmiddel en 1 tank om de vloeistof van de vloer weer effectief op te nemen voor veilig gebruik op houten vloeren (die nooit te nat mogen worden). Eenvoudig te vullen, te legen, te reinigen en te vervoeren!

Bona Deep Clean Solution is een professionele, geconcentreerde reiniger voor een grondige, diepe reiniging van gelakte en geoliede houten vloeren. De unieke formule zorgt voor een optimale, efficiĆ«nte reiniging en verwijdert hardnekkige strepen zonder risico dat er vlekken op het hout achterblijven. Doffe, vieze vloeren worden hierdoor weer opgeknapt. Het middel is veilig en uiterst effectief.

Voordelen

■ Er blijft minder water op de vloer achter ■ minder druk op de vloer ■ minder kans op beschadigingen ■ de vloer droogt sneller ■ diepe reiniging

Alle informatie op www.bona.com/deepcleanNL

3 opmerkingen:

 1. Reinigen is misschien niet genoeg, pas ook op voor boktor in uw hout!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. U hebt gelijk schoonmaken is niet voldoende om uw houten meubelen en alle andere.. Er zijn veel soorten vloerenonderhoud technieken geleverd door professional schoner en beter aan een professional stofzuiger voor schoonmaak in ieder geval.

   Verwijderen
 2. Dit is echt een goed boek voor mij , moet ik zeggen dat je je uiterste best doen voor deze blog .Houten Vloeren | Houten Vloer

  BeantwoordenVerwijderen