dinsdag 12 februari 2013

Een doorbraak in de manier van schuren van houten vloeren: roterend schuren

De volgende generatie in het Bona FlexiSand Pro System is er. De nieuwe Bona FlexiSand 1.5 zorgt voor een revolutie in het kaalschuren van houten vloeren. Uitgerust met de unieke Bona Power Drive, is het de eerste rotatie schuurmachine die kan schuren tot op het kale hout. Men kan er alle richtingen mee uit wat het schuren gemakkelijk en comfortabel maakt.


Bona FlexiSand Pro System is een multifunctioneel schuursysteem, dat op een comfortabele en efficiënte wijze alle vloeruitdagingen aangaat. Het biedt een ruime waaier aan mogelijkheden, of het nu om schuren, oliën, polijsten of reinigen gaat, men verkrijgt steeds prima resultaten. Het Bona FlexiSand Pro System omvat de Bona FlexiSand machine, een variatie van 5 diverse schijven en een volledige reeks speciaal ontwikkeld schuurmateriaal - Bona 8700 Schuurmateriaal. De machine is een lichtgewicht en met de sterke, betrouwbare 1,5 kW motor kan het alle taken aan.
 

Bona Power Drive

Het multifunctionele Bona FlexiSand Pro System introduceert de Bona Power Drive, specifiek ontwikkeld voor schuurwerk tot op kaal hout, welke schuurgang men ook volgt. Deze aangedreven schijf, exclusief geproduceerd voor de nieuwe Bona FlexiSand 1.5 machine, levert een toegevoegde en uitzonderlijke kracht voor het meest uitdagende schuurwerk.


De Bona FlexiSand 1.5 en Bona Power Drive wegen samen slechts de helft van een conventionele bandschuurmachine, daarom makkelijk te transporteren en te manoeuvreren. De roterende beweging van de machine zorgt voor een gemakkelijke bediening, zelfs in kleine ruimtes.
 

De horizontaal roterende schijven voorkomen het risico op schuurmarkeringen op de houten vloer en verzekeren zo een perfect egaal en effen vloeroppervlak.

 

Dit unieke systeem is zodanig ontworpen dat men uitzonderlijk dicht bij de muren kan schuren. Er blijft slechts een rand van 2-3 cm over, die met de kantenschuurmachine geschuurd dient te worden. Dit bespaart tijd en extra werk.
 

Het innovatieve tandwielsysteem van de Bona Power Drive, samen met de aangedreven roterende schijven, verdubbelt het aantal schuuromwentelingen. Dit genereert aanzienlijk meer schuurkracht voor effectief schuren tot op kaal hout en voor het verwijderen van harde parketlakken.

 

Zie alle informatie op

3 opmerkingen:

 1. Ons bedrijf schuurt vaak houten vloeren maar gezien het gewicht ben ik nog niet geheel overtuigd. Afgezien van het feit dat het makkelijker is in het vervoer twijfel ik over het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I really need to have or to share this all in one site.It has a total package that you are longing to look for great idea with it and very interesting details ..GOOD JOB for that!

  Oude Houten Vloeren | Prijzen Houten Vloeren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt nuttige bron van informatie. Ik ben blij om dit bericht te zien hier.

  Lamelparket | Visgraat Parket

  BeantwoordenVerwijderen