vrijdag 15 februari 2013

Lecol Care: 100% oplosmiddelvrij onderhoud!


WAALWIJK – Lecol presenteert met trots het complete assortiment van 100% watergedragen onderhoudsproducten. Het assortiment voor olie-, was-, lak-, pvc-vloeren en laminaat bestaat uit producten die geen enkele belasting vormen voor de gezondheid en het milieu. Met dit gamma is Lecol uniek in de vloerenmarkt!

 “Nu is het dus mogelijk dat u professioneel onderhoud kunt aanbieden dat volledig aan de OPS-wetgeving voldoet. Dus geen gezondheidsrisico’s en wettelijke problemen voor de parketteur of de gebruiker zelf. Een periodiek onderhoudscontract voor uw klanten met daarbij gebruikmakend van de hoogwaardige Lecol-onderhoudsmiddelen garandeert niet alleen een blijvende hoge kwaliteit van de door u geïnstalleerde vloer, maar ook een stuk extra omzet,“ aldus product manager Pieter Pruyn.

Voor elk type vloerafwerking heeft Lecol één of meerdere reinigings- en onderhouds-producten. Daarin maken ze ook nog onderscheid tussen “dagelijks” reinigen, periodiek intensief reinigen en onderhoud. Dit is netjes weergegeven in de vernieuwde uitgave van de folder Alles over het onderhoud van houten vloeren. In deze folder is informatie terug te vinden over de onderhouds- en  reingingsmiddelen van Lecol per type vloer: lak-,  olie-, was-, laminaat- en pvc-vloer. Bovendien beschikt Lecol ook over praktische hulpmiddelen voor het onderhouden van vloeren, zoals luchtbevochtigers, boenmachines, pad en een wisserset. Dit maakt het assortiment compleet. Tot slot heeft de website voor de consument ook een nieuw jasje gekregen: www.lecol-care.com.

1 opmerking:

  1. Hii
    Zeer geweldige blog! Ik heb geprobeerd je goede tips en het is zeer effectief voor mij. Ik hoop dat je kunt plaatsen meer veel informatie over dit onderwerp. Bedankt voor het delen!
    Lecol

    BeantwoordenVerwijderen