maandag 18 februari 2013

Lecol introduceert kwaliteitslijmen en -kit van Tremco illbruck


WAALWIJK – Lecol heeft haar assortiment kitten vernieuwd. Zij leveren voortaan een tweetal SP-producten en een acrylaatkit van Tremco illbruck. Met dit compacte en overzichtelijke assortiment worden alle veelvoorkomende toepassingen voor kitten in de parketbranche afgedekt. De kitten leveren de bijzondere prestaties die van professionele producten mogen worden verwacht.

Lecol introduceert voor de parketbranche twee lijmen van het Tremco illbruck-assortiment. Het betreft de SP050 Lijmkit en de SP150 High Tacking. Dit zijn beide witte lijmen op MS polymeerbasis en kunnen eenvoudig met een kitpistool worden aangebracht. De SP050 Lijmkit is uitermate geschikt voor het verlijmen van traptreden. De SP150 High Tacking is prefect voor het verlijmen van plinten en lambriseringen. Tevens is de initiële aanvangshechting van deze SP150 zo krachtig dat materialen zonder te klemmen kunnen worden verlijmd.

Naast de twee lijmen is er ook een nieuwe acrylaatkit die uitermate geschikt is voor afkitten van plinten. De witte kit wordt gekenmerkt door de blijvend hoge elasticiteit. Deze acrylaatkit  is goed overschilderbaar en geeft geen ongewenste effecten indien de kit in aanraking komt met parketlak of parketolie. Dit in tegenstelling tot siliconenkitten. De verpakking bestaat - net zoals voor de SP-producten - uit 310 ml kokers die per 12 stuks zijn verpakt in een doos.

Over Tremco illbruck: het groene alternatief
Tremco illbruck ontwikkelt op basis van een geheel eigen, nieuwe technologie hoogwaardige  kit- en lijmproducten. Het SP-assortiment biedt het groene alternatief voor diverse bestaande technologieën. Zonder schadelijke stoffen wordt het milieu gespaard; de SP-producten zijn volledig vrij van isocyanaten, siliconen én oplosmiddelen.

2 opmerkingen:

  1. Hii
    Bedankt voor het delen Krono.I vond dit bericht aan iedere informative.It zijn is ook zeer nuttig voor elk lichaam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeer geweldige blog! Ik heb geprobeerd je goede tips en het is zeer effectief voor mij. Ik hoop dat je kunt plaatsen meer veel informatie over dit onderwerp. Bedankt voor het delen!
    Lecol

    BeantwoordenVerwijderen