donderdag 9 januari 2014

Webinar-serie ‘Hoe ga ik om met de veranderende consument?’

WoonWerk gaat vanaf 2014 webinars organiseren. Het webinar is een online variant op de bijblijfevents die WoonWerk al een aantal jaren organiseert. Deelnemers volgen een webinar online, achter de PC, tablet of smartphone. De eerste serie webinars speelt in op een lastig punt voor verkopers: hoe ga ik om met de veranderende consument?

Het gedrag van klanten verandert. Klanten worden brutaler en kritischer. Ze kijken steeds vaker eerst op internet en weten daardoor al veel over de producten voordat ze in de winkel komen. Ook maken ze optimaal gebruik van reviews en de mogelijkheden van nieuwe media. Daarom organiseert WoonWerk in 2014 de webinar-serie ‘De veranderende consument’.

De klant anno 2014
Tijdens de webinar-serie ‘De veranderende consument’ krijgen deelnemers in zes webinars van één uur tips en trucs van een ervaren trainer over hoe zij beter om kunnen gaan met de klant anno 2014. Via de chatfunctie kan men direct vragen stellen waar men zoveel mogelijk in of direct na het webinar antwoord op krijgt. De webinar-serie ‘De veranderende consument’ bestaat uit de volgende webinars:

Datum                                   Onderwerp                                                              Trainer                     
Maandag 27 januari           Omgaan met de veranderende klant                  Chantal Riedeman   
Maandag 24 februari Omgaan met de brutale klant                           Richard Beune        
Maandag 31 maart             Omgaan met de goed geïnformeerde klant         Retail Result
Maandag 28 april               Het gebruik van nieuwe media                          Mirjam van Rees
Maandag 26 mei                De nieuwe verkoper in 2016                            Chantal van Gool
Maandag 23 juni                De winkel als theater                                      Chantal Riedeman


Praktische informatie
De webinars vinden plaats van 10.00 – 11.00 uur. Men kan één of meerdere webinars volgen of de complete serie. De prijs per webinar bedraagt €10,-. De complete serie volgt men voor €39,50. Meer informatie en een aanmeldformulier vindt u op www.werkeninwonen.nl/webinardeveranderendeconsument. Voor vragen kan men contact opnemen met Geert Meijerink, telefoon 030 – 6020170 of g.meijerink@woonwerk.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten