dinsdag 15 april 2014

Nieuwkomer Hein-Jan Mijnten wint NKW

“Een positieve werkhouding, technisch goed onderlegd en een maatvoering die dik in orde is”. Dit was de eindbeoordeling van de jury over het werk van winnaar Hein-Jan Mijnten van Van Malestijn Complete Woninginrichting tijdens de prijsuitreiking op het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen (NKW) op 8 april in Gorinchem.  Tweede werd Dave Amweg van OCS Interiors en Robert Notenboom van Tebbenhoff Woninginrichting ging met de derde prijs naar huis.

De jury (Renk Vogelvang, lid Geschillencommissie en Johannes Weening, kwaliteitsmanager bij Leoxx) was uitermate tevreden over het niveau van de mannen. “Het niveau wordt ieder jaar beter. Het lag dit jaar dicht bij elkaar maar Hein-Jan Mijnten stak er met kop en schouders boven uit. Hij is rustig, trekt zich niets aan van zijn omgeving en voert uit volgens de normen”. Ook de deelnemers waren enthousiast omdat de werkdruk minder hoog was dan voorgaande jaren.

 De beste reclame
En wat vond de winnaar er zelf van? Hein-Jan: “Ik ben ontzettend blij, ik ben zonder verwachtingen hier heen gegaan en ik ga met iets groots naar huis. Morgen ga ik gewoon weer aan het werk, maar mét een blij gevoel!”  Ook zijn werkgever Marco van Malestijn is meegekomen naar de prijsuitreiking. “Ik had Hein-Jan aangemoedigd mee te doen, ik vond het echt wat voor hem. Hij is kundig en heeft oog voor detail. Dit is goed voor zijn zelfvertrouwen, maar ook voor ons bedrijf. Een betere reclame kun je niet hebben!”.

Mogelijk dankzij sponsoren
De Stichting Erkende Stoffeerder (SES) is organisator van het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen. Het kampioenschap was niet mogelijk zonder de steun van sponsoren. Unipro (UZIN) is de hoofdsponsor en stelt de prijzen beschikbaar (een waardecheque van resp. € 750,-, € 500,- en € 250,- en een enorme beker voor de nummer 1). De subsponsors Interfloor, Bosgoed en Forin stelden materiaal beschikbaar. De Evenementenhal Gorinchem stelde de ruimte beschikbaar.   

 De opdracht
Op het NKW streden 11 deelnemers om de titel Nationaal Kampioen Woningstofferen. De opdracht bestond uit:

  • Leggen van tapijt met naad, bies en een inlay
  • Trap bekleden met een bies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten