woensdag 5 oktober 2011

www.mijnvplwerkvloer.nl

VPL gaat digitaal en dus met haar tijd mee. www.vplparket.nl

VPL kan terugkijken op een resultaatgerichte periode. Het ene na het andere digitale instrument wordt gelanceerd. Sinds afgelopen week is de website www.mijnvplwerkvloer.nl operationeel.

Het is een website exclusief voor de leden van VPL. De leden kunnen op deze website werk aanmelden waar zij zelf op dat moment niet de expertise of zogenaamde handjes voor hebben. Ook kunnen leden op diezelfde website vragen naar specifieke expertise en/of handige mannen. Oeps en vrouwen natuurlijk, hoewel ik geen vrouwelijke parketteurs ken.

Leden kunnen inloggen op www.mijnvplwerkvloer.nl of via www.vplparket.nl naar de site toegaan.

Wat is er nog meer?
Website
Een spiksplinternieuwe VPL website. De basis was en is goed. Een zeer informatieve website waar leden VPL, stakeholders en consumenten hun kennis over parketvloeren halen.
Qua look & feel mocht er flink geklust worden aan de website. De website is nu weer helemaal up-to-date en kan weer een paar jaartjes mee. Duidelijke kaders waar iedere doelgroep zijn of haar informatie kan vinden.
Blog
Alle leden en stakeholders kunnen de VPL blog opnemen in hun perslijst. De blog wordt zeer goed gelezen en is een voorloper van de VPL nieuwssite.
Twitter
Inmiddels twittert u ook. VPL was er als de kippen bij en heeft inmiddels een jaar een twitteraccount. Door de al opgebouwde ervaring weet VPL precies wat nieuwswaarde heeft en wat niet. De volgers zijn dan ook erg tevreden met deze
twitterservice.
VPL hout u op de hoogte
VPL gaat nieuws brengen. Let wel brengen, niet maken dat laten we over aan de journalistieke vakmensen. Omdat de blog zo’n vlucht heeft genomen leek het VPL een uitstekend idee om een nieuwssite te lanceren. De website is nu in de maak. Via onze website, Twitter en de blog houd ik u op de hoogte van VPL hout u op de hoogte.
YouTube
VPL heeft een eigen YouTube-kanaal gemaakt. In de toekomst worden hier filmpjes op geplaatst.
Overig
VPL is ook te vinden op Hyves, Facebook, LinkedIn, YouTube en Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten