woensdag 6 oktober 2010

VPL gaat digitaal

VPL gaat met haar tijd mee, http://www.vplparket.nl/

VPL kan terugkijken op een resultaatgerichte periode. Tijdens de ALV van maandag 4 oktober 2010 is afgesproken dat in de toekomst alle VPL-instrumenten zoveel mogelijk digitaal beschikbaar komen.

ALV

De laatste ALV trok veel aandacht. BONA, een buitengewoon lid van VPL, was onze gastorganisatie. Alles was dan ook tot in de puntjes verzorgd. Na een kennismaking met BONA opende de heer J. van der Sluys de officiële vergadering. Al gauw werd duidelijk dat de digitale snelweg, ook bij de VPL, steeds belangrijker wordt. Na het officiële gedeelte hield de heer drs. H. van der Duim een betoog  over het belang van  Twitter, LinkedIn  en het hebben van een eigen website. Ook gaf hij veel informatie over www.mijnvplvloer.nl. De heer A. Wonnink, bestuurslid, concludeerde  dat VPL niet meer onder de diverse digitale instrumenten uit kon en kreeg de handen op elkaar voor de nieuwe richting: “VPL gaat digitaal”.

Wat is er al?

Deze website is bedoeld voor de klanten van de  VPL-leden te informeren over parket, kwaliteit en de leden van VPL. Via de zoekfunctie kunnen VPL-leden gemakkelijk worden gevonden. Op die manier kunnen klanten die op het punt staan een parketvloer te kopen zich goed oriënteren en een parketleverancier in de arm nemen die onder VPL-voorwaarden en garanties producten levert en toepast.

De website heeft een besloten gedeelte speciaal voor VPL-leden. Hier staat de informatie die voor leden belangrijk is, denk aan brancheberichten, VPL-nieuws, standaardcontracten etc.

Ook kent de website een besloten gedeelte voor het bestuur. Het bestuur kan hierdoor nog sneller schakelen en kunnen bepaalde documenten gedeeld en samen ontwikkeld worden; webbased. Hip en functioneel!

VPL Twittert! Volg VPL op Twitter en u krijgt iedere dag een kort nieuwsbericht over zaken die op dat moment belangrijk zijn om te weten. Op de homepage van http://www.vplparket.nl/  staat een Twitterblok. Ook hier kunt u dan alle berichten volgen. Dus let’s Twitter!

http://vplparket.hyves.nl
VPL heeft haar eigen hyvespagina. VPL vindt het belangrijk om ook op deze manier  (jong) publiek te bereiken.

Wat komt er?

www.mijnvplvloer.nl is een instrument waarbij het VPL- lid of de klant van VPL zich kan registeren. De klant c.q. eindgebruiker kan op geregelde tijden een e-mail verwachten met relevante informatie over bijvoorbeeld seizoensinvloeden en tips en trucs om hun vloer mooi te houden. Ook krijgt het VPL-lid regelmatig tips om de klant te benaderen voor bijvoorbeeld een onderhoudscontract etc. Kortom de VPL-leden verlenen nog meer service aan haar klanten! Unieke verkoopargumenten.

In de toekomst krijgt VPL een eigen VPL-LinkedIn-pagina en een stream op YouTube. De informatie daarover volgt als de instrumenten operationeel zijn.


Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Muriël van der Wal, ambtelijk secretaris VPL.

Correspondentieadres:
Postbus 50151
1305 AE Almere

Geen opmerkingen:

Een reactie posten